Praktijk voor Veterinaire Natuurgeneeskunde

 Werken met de kracht van dier én natuur. Dat is NatuurTalent ! 

12-01-2016

De Lecher antenne als meetinstrument 

 

Vaak krijg ik vragen als ik aan het werk ben met de Lecher antenne of de biosensor. ‘Wat is dat voor ding?’ ‘Wat doe je daarmee?’ 


Een Lecher Antenne is een meetinstrument. Met dit instrument meet je ‘energie’ oftewel elektromagnetische golven. Alles in dit leven heeft een bepaalde trillingsfrequentie, de elektriciteitsdraden, voeding, organen, echt alles. Wanneer je weet op welke frequentie ‘iets’ trilt, dan kun je deze trilling meten.

Momenteel zijn er een kleine 5000 frequenties bekend, onderzocht door natuur wetenschappers en artsen. 

Door middel van het schuifje op de Lecher Antenne, stel je een frequentie in waarop je de trilling kunt meten. Doordat er een magneetstaafje in de Lecher Antenne zit kun je zowel negatieve als positieve energie meten. Het is belangrijk dat er een balans is. Afhankelijk van de meetwaarde kan worden herleid waar er een blokkade of disbalans zit. 


Ik ben dus géén helderziende, iedereen kan leren om met dit instrument te werken! Praktijkervaring is belangrijk om waardes goed te interpreteren. Kennis is de basis om te weten wat je moet meten en om een juist behandelplan te maken.


Er werken steeds meer therapeuten en artsen met de Lecher Antenne. Ik heb mijn opleiding hiervoor gevolgd bij Holistisch Dierenarts Erik Laarakker.

Met de Lecher Antenne kun je ook doormeten welke medicatie passend is voor het dier. Zelf gebruik ik hiervoor de Biosensor. Met dit instrument kan ik sneller middelen afstemmen op het dier. De Biosensor vertaald, net als de Lecher Antenne, informatie uit het energieveld van het dier. Ook dit is een instrument wat iedereen kan leren die bereid is objectief en neutraal te zijn tijdens het meten. Nieuwsgierigheid, openheid en bereidheid tot leren staan voorop.


Nieuwsgierig naar een Natuurgeneeskundige behandeling en het doormeten van je dier? Neem contact op met Dierpraktijk NatuurTalent. T: 06-16802445 of E: colette@natuurtalent.co

 


E-mailen
Bellen
Instagram